文献
J-GLOBAL ID:200902105348630340
整理番号:00A0292281
出芽酵母の蛋白質-蛋白質相互作用地図に向けて 酵母蛋白質間のすべての可能な組み合わせにおける2ハイブリッド相互作用を調べる包括的な系
Toward a protein-protein interaction map of the budding yeast: A comprehensive system to examine two-hybrid interactions in all possible combinations between the yeast proteins.
著者 (9件):
ITO T
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
TASHIRO K
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
MUTA S
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
OZAWA R
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
CHIBA T
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
NISHIZAWA M
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
YAMAMOTO K
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
KUHARA S
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
SAKAKI Y
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
資料名:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America
(Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America)
巻:
97
号:
3
ページ:
1143-1147
発行年:
2000年02月01日
JST資料番号:
D0387A
ISSN:
0027-8424
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)