文献
J-GLOBAL ID:200902105414367605
整理番号:98A0786771
Aspergillus awamori KT-11の生産するタイプの異なる3種α-アミラーゼ精製と性質について
Three Different Types of α-Amylases from Aspergillus awamori KT-11: Their Purifications, Properties, and Specificities.
著者 (5件):
ANINDYAWATI T
(Osaka City Univ., Osaka, JPN)
,
MELLIAWATI R
(Indonesian Inst. Sci. (LIPI), Bogor, IDN)
,
ITO K
(Osaka City Univ., Osaka, JPN)
,
IIZUKA M
(Osaka City Univ., Osaka, JPN)
,
MINAMIURA N
(Osaka City Univ., Osaka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
62
号:
7
ページ:
1351-1357
発行年:
1998年07月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)