文献
J-GLOBAL ID:200902105608047261
整理番号:01A0285914
食事抗酸化成分は遺伝子の酸化的損傷を防御しない
Dietary Antioxidants Fail in Protection against Oxidative Genetic Damage in In Vitro Evaluation.
著者 (5件):
SUN M
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
SAKAKIBARA H
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
ASHIDA H
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
DANNO G
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
KANAZAWA K
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
64
号:
11
ページ:
2395-2401
発行年:
2000年11月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)