文献
J-GLOBAL ID:200902105628621010
整理番号:99A0794348
遺伝子破壊または変異による様々なこはく酸,りんご酸生産性を有する清酒酵母の単離
Isolation of Sake Yeast Strains Possessing Various Levels of Succinate- and/or Malate-Producing Abilities by Gene Disruption or Mutation.
著者 (7件):
ARIKAWA Y
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
,
KOBAYASHI M
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
,
KODAIRA R
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
,
SHIMOSAKA M
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
,
MURATSUBAKI H
(Kyorin Univ., Tokyo, JPN)
,
ENOMOTO K
(Kyorin Univ., Tokyo, JPN)
,
OKAZAKI M
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
87
号:
3
ページ:
333-339
発行年:
1999年03月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)