文献
J-GLOBAL ID:200902105779136904
整理番号:97A0243474
リョクトウの芳香族アミノ酸アミノトランスフェラーゼの部分精製と特性
Partial purification and characterisation of an aromatic amino acid aminotransferase from mung bean(Vigna radiata L. Wilczek).
著者 (3件):
SIMPSON R M
(Horticulture and Food Res. Inst. New Zealand Ltd., Auckland, NZL)
,
NONHEBEL H M
(Univ. Western Sydney, NSW, AUS)
,
CHRISTIE D L
(Univ. Auckland, Auckland, NZL)
資料名:
Planta
(Planta)
巻:
201
号:
1
ページ:
71-77
発行年:
1997年01月
JST資料番号:
C0607A
ISSN:
0032-0935
CODEN:
PLANAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)