文献
J-GLOBAL ID:200902105812948057
整理番号:02A0239901
野菜のマイクロ波ブランチング
Microwave Blanching of Vegetables.
著者 (4件):
RAMESH M N
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
WOLF W
(Federal Res. Centre for Nutrition, Karlsruhe, DEU)
,
TEVINI D
(Federal Res. Centre for Nutrition, Karlsruhe, DEU)
,
BOGNAR A
(Federal Res. Centre for Nutrition, Karlsruhe, DEU)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
67
号:
1
ページ:
390-398
発行年:
2002年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)