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文献
J-GLOBAL ID:200902105935309598   整理番号:01A0704139

国内産小麦の粉に超強力粉を混ぜたものの製パン性および混合粉から作ったパンの老化

The Bread-Making Quality of a Domestic Flour Blended with an Extra Strong Flour, and Staling of the Bread Made from the Blended Flour.
著者 (7件):
YAMAUCHI H
(Hokkaido National Agricultural Experiment Station, Hokkaido, JPN)
NISHIO Z
(Hokkaido National Agricultural Experiment Station, Hokkaido, JPN)
TAKATA K
(Hokkaido National Agricultural Experiment Station, Hokkaido, JPN)
ODA Y
(Hokkaido National Agricultural Experiment Station, Hokkaido, JPN)
YAMAKI K
(Hokkaido Food Processing Res. Center, Hokkaido, JPN)
ISHIDA N
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
MIURA H
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)

資料名:
Food Science and Technology Research  (Food Science and Technology Research)

巻:号:ページ: 120-125  発行年: 2001年05月 
JST資料番号: L2827A  ISSN: 1344-6606  CODEN: FSTRFS  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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