文献
J-GLOBAL ID:200902106001479177
整理番号:94A0915874
屠殺解体時の直腸密封による豚屠体上のYersinia enterocoliticaとListeria spp.の低減
Reduction of Yersinia enterocolitica and Listeria spp. on pig carcasses by enclosure of the rectum during slaughter.
著者 (4件):
NESBAKKEN T
(Norwegian Meat Cooperative, Oslo, NOR)
,
NERBRINK E
(Swedish Meat Research Inst., Kaevlinge, SWE)
,
ROTTERUD O-J
(Norwegian Meat Cooperative, Oslo, NOR)
,
BORCH E
(Swedish Meat Research Inst., Kaevlinge, SWE)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
23
号:
2
ページ:
197-208
発行年:
1994年10月
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)