文献
J-GLOBAL ID:200902106008647423
整理番号:97A0086960
食品成分による腸管グルコース吸収の阻害 I α-グルコシダーゼ阻害作用を有する食品成分のin vitro検索
Inhibitation of Intestinal Glucose Absorption by Food Components. Part I. In Vitro Survey of α-Glucosidase Inhibitory Food Components.
著者 (5件):
MATSUI T
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
YOSHIMOTO C
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
OSAJIMA K
(Senmi Ekisu Co., Ozu, JPN)
,
OKI T
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
OSAJIMA Y
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
60
号:
12
ページ:
2019-2022
発行年:
1996年12月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)