文献
J-GLOBAL ID:200902106108291723
整理番号:95A0094523
パン酵母由来のα-ケトエステル還元酵素の精製と諸性質
Purification and Characterization of α-Keto Ester Reductases from Bakers’ Yeast.
著者 (5件):
NAKAMURA K
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KONDO S
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KAWAI Y
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
OHNO A
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
NAKAJIMA N
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
58
号:
12
ページ:
2236-2240
発行年:
1994年12月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)