文献
J-GLOBAL ID:200902106415777889
整理番号:02A0271951
コルク臭の潜在的原因を解明するために適用したコルク栓とワインにおけるトリクロロ化合物のガスクロマトグラフィー/質量選択検出法
Method for the Gas Chromatographic Assay with Mass Selective Detection of Trichloro Compounds in Corks and Wines Applied to Elucidate the Potential Cause of Cork Taint.
著者 (4件):
SOLEAS G J
(Liquor Control Board of Ontario, Ontario, CAN)
,
YAN J
(Liquor Control Board of Ontario, Ontario, CAN)
,
SEAVER T
(Vincor International Inc.)
,
GOLDBERG D M
(Univ. Toronto, Ontario, CAN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
50
号:
5
ページ:
1032-1039
発行年:
2002年02月27日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)