文献
J-GLOBAL ID:200902106707193195
整理番号:00A0349150
いくつかのブラジルのVigna unguiculata(L)ササゲ栽培品種の近成組成,アミノ酸含有量,血球凝集活性及びトリプシン阻害活性
Proximate composition, amino acid content and haemagglutinating and trypsin-inhibiting activities of some Brazilian Vigna unguiculata(L) Walp cultivars.
著者 (5件):
MAIA F MM
(Universidade Federal do Ceara, Ceara, BRA)
,
OLIVEIRA J TA
(Universidade Federal do Ceara, Ceara, BRA)
,
MATOS M RT
(Universidade Federal do Ceara, Ceara, BRA)
,
MOREIRA R A
(Universidade Federal do Ceara, Ceara, BRA)
,
VASCONCELOS I M
(Universidade Federal do Ceara, Ceara, BRA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
80
号:
4
ページ:
453-458
発行年:
2000年03月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)