文献
J-GLOBAL ID:200902106928327447
整理番号:93A0374576
豚肉質の客観的測定 各種技術の評価
Objective Measurements of Pork Quality: Evaluation of Various Techniques.
著者 (5件):
CHIZZOLINI R
(Univ. Parma, Parma, ITA)
,
NOVELLI E
(Univ. Parma, Parma, ITA)
,
BADIANI A
(Univ. Bologna, Ozzano(BO), ITA)
,
ROSA P
(Univ. Parma, Parma, ITA)
,
DELBONO G
(Univ. Parma, Parma, ITA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
34
号:
1
ページ:
49-77
発行年:
1993年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)