文献
J-GLOBAL ID:200902106986604396
整理番号:01A0535547
手で搾ったグレープフルーツ果汁の鍵アロマ化合物の定量およびフレーバ再構成実験による評価
Evaluation of Key Aroma Compounds in Hand-Squeezed Grapefruit Juice(Citrus paradisi Macfayden) by Quantitation and Flavor Reconstitution Experiments.
著者 (2件):
BUETTNER A
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Garching, DEU)
,
SCHIEBERLE P
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Garching, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
3
ページ:
1358-1363
発行年:
2001年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)