文献
J-GLOBAL ID:200902107027584404
整理番号:95A0542020
ドライ発酵ソーセージの熟成に及ぼすパンクレアチンリパーゼ添加の影響 遊離脂肪酸,短鎖脂肪酸,カルボニル化合物及び官能的品質
Effect of the Addition of Pancreatic Lipase on the Ripening of Dry-fermented Sausages-Part 2. Free Fatty Acids, Short-chain Fatty Acids, Carbonyls and Sensory Quality.
著者 (5件):
FERN<span style=text-decoration:overline>A ́</span>NDEZ M
(Univ. Complutense, Madrid, ESP)
,
DE LA HOZ L
(Univ. Complutense, Madrid, ESP)
,
D<span style=text-decoration:overline>I ́</span>AZ O
(Univ. Complutense, Madrid, ESP)
,
CAMBERO M I
(Univ. Complutense, Madrid, ESP)
,
ORD<span style=text-decoration:overline>O ́</span><span style=text-decoration:overline>N</span>EZ J A
(Univ. Complutense, Madrid, ESP)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
40
号:
3
ページ:
351-362
発行年:
1995年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)