文献
J-GLOBAL ID:200902107186179650
整理番号:93A0604804
非線型バッチシステムのオンライン品質管理 缶詰食品の熱処理への応用
On-line Quality Control of Non-linear Batch Systems: Application to the Thermal Processing of Canned Foods.
著者 (4件):
ALONSO A A
(Univ. Louisville, KY, USA)
,
PEREZ-MARTIN R I
(Inst. Investigaciones Marinas, Vigo, ESP)
,
SHUKLA N V
(Univ. Louisville, KY, USA)
,
DESHPANDE P B
(Univ. Louisville, KY, USA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
19
号:
3
ページ:
275-289
発行年:
1993年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)