文献
J-GLOBAL ID:200902107289757253
整理番号:00A0177174
濃縮ヨーグルトの性質及び構造に及ぼす蛋白質濃度の影響
Effect of protein concentration on the properties and structure of concentrated yogurts.
著者 (4件):
OZER B H
(Harran Univ. Ziraat Fakultesi, Sanliurfa, TUR)
,
STENNING R
(Inst. Food Res. Reading Lab., Reading, GBR)
,
GRANDISON A S
(Univ. Reading, Reading, GBR)
,
ROBINSON R K
(Univ. Reading, Reading, GBR)
資料名:
International Journal of Dairy Technology
(International Journal of Dairy Technology)
巻:
52
号:
4
ページ:
135-138
発行年:
1999年11月
JST資料番号:
E0057A
ISSN:
1364-727X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)