文献
J-GLOBAL ID:200902107551829937
整理番号:00A0481479
食事中に存在する化学物質の毒性関係のいき値 毒性試験の必要性を評価する実用的ツール
Threshold of Toxicological Concern for Chemical Substances Present in the Diet: A Practical Tool for Assessing the Need for Toxicity Testing.
著者 (7件):
KROES R
(Utrecht Univ., Utrecht, NLD)
,
GALLI C
(Univ. Milan, Milan, ITA)
,
MUNRO I
(CanTox Inc., Ontario, CAN)
,
SCHILTER B
(Nestec Ltd., Lausanne, CHE)
,
TRAN L-A
(ILSI Europe, Brussels, BEL)
,
WALKER R
(Univ. Surrey, Surrey, GBR)
,
WUERTZEN G
(Coca-Cola Nordic, Glostrup, DNK)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
38
号:
2/3
ページ:
255-312
発行年:
2000年02月
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)