文献
J-GLOBAL ID:200902107936315560
整理番号:02A0290896
栽培品種Rouge Ampostaのタマネギ球根の貯蔵技術 呼吸速度と炭水化物に及ぼす照射,マレインヒドラジド(MH)及びイソプロピル,N-フェニルカルバミン酸(CIP)の効果
Storage technology of onion bulbs c.v. Rouge Amposta: effects of irradiation, maleic hydrazide and carbamate isopropyl, N-phenyl (CIP) on respiration rate and carbohydrates.
著者 (4件):
BENKEBLIA N
(Mostaganem Univ., Mostaganem, DZA)
,
VAROQUAUX P
(INRA, Avignon, FRA)
,
SHIOMI N
(Rakuno Gakuen Univ., Hokkaido, JPN)
,
SAKAI H
(Rakuno Gakuen Univ., Hokkaido, JPN)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
37
号:
2
ページ:
169-175
発行年:
2002年02月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)