文献
J-GLOBAL ID:200902108094463499
整理番号:01A0205427
清酒醸造用酵母のこはく酸デヒドロゲナーゼ遺伝子破壊がこはく酸生産に及ぼす影響
Effect of Gene Disruption of Succinate Dehydrogenase on Succinate Production in a Sake Yeast Strain.
著者 (3件):
KUBO Y
(Fukui Prefectural Food Processing Res. Inst., Fukui, JPN)
,
TAKAGI H
(Fukui Prefectural Univ., Fukui, JPN)
,
NAKAMORI S
(Fukui Prefectural Univ., Fukui, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
90
号:
6
ページ:
619-624
発行年:
2000年12月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)