文献
J-GLOBAL ID:200902108309050131
整理番号:98A0086820
米澱粉ゲルシステムの再結晶速度及びガラス転移
Recrystallization Kinetics and Glass Transition of Rice Starch Gel System.
著者 (5件):
BAIK M-Y
(Agency for Defense Dev., Taejon, KOR)
,
KIM K-J
(Agency for Defense Dev., Taejon, KOR)
,
CHEON K-C
(Agency for Defense Dev., Taejon, KOR)
,
HA Y-C
(Agency for Defense Dev., Taejon, KOR)
,
KIM W-S
(Agency for Defense Dev., Taejon, KOR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
45
号:
11
ページ:
4242-4248
発行年:
1997年11月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)