文献
J-GLOBAL ID:200902108395013863
整理番号:98A0921509
麦味噌におけるフラノン化合物,4-Hydroxy-2,5-dimethyl-3(2H)-furanone(HDMF)及び4-Hydorxy-2(or5)-ethyl-5(or2)-methyl-3(2H)-furanone(HEMF)の生成機構
Formation Mechanisms of Flavour-active Furanones, 4-Hydroxy-2,5-dimethyl-3(2H)-furanone (HDMF) and 4-Hydorxy-2(or5)-ethyl-5(or2)-methyl-3(2H)-furanone (HEMF), in Mugi-miso, Fermented Soy-beans Paste with Barley-Koji.
著者 (3件):
林田安生
(熊本県工技セ)
,
西村賢了
(熊本県工技セ)
,
SLAUGHTER J C
(Heriot-Watt Univ., Edinburgh, GBR)
資料名:
日本醸造協会誌
(Journal of the Brewing Society of Japan)
巻:
93
号:
9
ページ:
730-738
発行年:
1998年09月
JST資料番号:
F0481A
ISSN:
0914-7314
CODEN:
NJKYES
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)