文献
J-GLOBAL ID:200902109189671230
整理番号:01A0827444
クロフサスグリ(Ribes nigrum)果汁残さからの抗酸化フェノールの酵素補助抽出
Enzyme-Assisted Extraction of Antioxidative Phenols from Black Currant Juice Press Residues (Ribes nigrum).
著者 (2件):
LANDBO A-K
(Technical Univ. Denmark, Lyngby, DNK)
,
MEYER A S
(Technical Univ. Denmark, Lyngby, DNK)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
7
ページ:
3169-3177
発行年:
2001年07月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)