文献
J-GLOBAL ID:200902109227833940
整理番号:02A0490204
ベトナムのザボン,オレンジ,タンジェリンおよびライムの果皮油の揮発性成分
Volatile constituents of Vietnamese pummelo, orange, tangerine and lime peel oils.
著者 (5件):
MINH TU N T
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
,
THANH L X
(Hanoi Univ. Technol., Hanoi, VNM)
,
UNE A
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
,
UKEDA H
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
,
SAWAMURA M
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
資料名:
Flavour and Fragrance Journal
(Flavour and Fragrance Journal)
巻:
17
号:
3
ページ:
169-174
発行年:
2002年05月
JST資料番号:
D0041C
ISSN:
0882-5734
CODEN:
FFJOED
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)