文献
J-GLOBAL ID:200902109236880110
整理番号:01A0171232
新鮮な野菜中の多量のフラバン-3-オール類及びフラボノール類を定量するための迅速液体勾配の最適化と検証
Optimization and Validation of a Fast Liquid Gradient for Determination of Prominent Flavan-3-ols and Flavonols in Fresh Vegetables.
著者 (3件):
ESCARPA A
(Univ. Alcala, Madrid, ESP)
,
PEREZ-CABRERA C
(Univ. Alcala, Madrid, ESP)
,
GONZALEZ M C
(Univ. Alcala, Madrid, ESP)
資料名:
HRC
(HRC)
巻:
23
号:
11
ページ:
637-643
発行年:
2000年11月
JST資料番号:
A0139B
ISSN:
0935-6304
CODEN:
HCJCDB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)