文献
J-GLOBAL ID:200902109391214836
整理番号:97A1005334
乳清蛋白質は卵巣切除ラットの骨破砕力を高める
Milk whey protein enhances the bone breaking force in ovariectomized rats.
著者 (7件):
TAKADA Y
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
MATSUYAMA H
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
KATO K
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
KOBAYASHI N
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
YAMAMURA J
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
YAHIRO M
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
,
AOE S
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Saitama, JPN)
資料名:
Nutrition Research
(Nutrition Research)
巻:
17
号:
11/12
ページ:
1709-1720
発行年:
1997年11月
JST資料番号:
E0636B
ISSN:
0271-5317
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)