文献
J-GLOBAL ID:200902109393215783
整理番号:99A1045651
日本における食品中の食品添加剤の濃度及び一日摂取量 6 全国の行政検査結果(1996年度)を基にした食品中の防かび剤の濃度実態及び摂取量の推定
Concentration of Food Additives in Foods and the Daily Intake in Japan(Report No.6). Estimation of Antifungal Agent Concentrations Allowed as Food Additives in Food and Their Daily Intake Based on Official Inspection Results in Japan in Fiscal Year 1996.
著者 (7件):
ISHIWATA H
(National Inst. Health Sci., Tokyo, JPN)
,
SUGITA T
(National Inst. Health Sci., Tokyo, JPN)
,
KAWASAKI Y
(National Inst. Health Sci., Tokyo, JPN)
,
TAKEDA Y
(National Inst. Health Sci., Tokyo, JPN)
,
YAMADA T
(National Inst. Health Sci., Tokyo, JPN)
,
NISHIJIMA M
(Tokyo Metropolitan Res. Lab. Public Health, Tokyo, JPN)
,
FUKASAWA Y
(Yamanashi Inst. Public Health, Yamanashi, JPN)
資料名:
食品衛生学雑誌
(Food Hygiene and Safety Science)
巻:
40
号:
5
ページ:
407-416
発行年:
1999年10月05日
JST資料番号:
G0622A
ISSN:
0015-6426
CODEN:
SKEZAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)