文献
J-GLOBAL ID:200902109547224500
整理番号:93A0655556
日本市場向けに生産した牛肉の加熱およびし好性に及ぼす生物学的相違の影響
Effects of Biological Source on Cooking and Palatability Attributes of Beef Produced for the Japanese Market.
著者 (7件):
BUSBOOM J R
(Washington State Univ., Washington, USA)
,
JEREMIAH L E
(Research Station, Agriculture, Alberta, CAN)
,
GIBSON L L
(Research Station, Agriculture, Alberta, CAN)
,
JOHNSON K A
(Washington State Univ., Washington, USA)
,
GASKINS C T
(Washington State Univ., Washington, USA)
,
REEVES J J
(Washington State Univ., Washington, USA)
,
WRIGHT R W
(Washington State Univ., Washington, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
35
号:
2
ページ:
241-258
発行年:
1993年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)