文献
J-GLOBAL ID:200902109856387503
整理番号:99A0131472
加工タマネギ,インゲンマメ及びエンドウの主要フラボノイドに及ぼす加工過程の影響
Effect of processing on major flavonoids in processed onions, green beans, and peas.
著者 (5件):
EWALD C
(Lund Univ., Lund, SWE)
,
FJELKNER-MODIG S
(Nestl<span style=text-decoration:overline> ́e</span> R&D Center Bjuv AB, Bjuv, SWE)
,
JOHANSSON K
(Nestl<span style=text-decoration:overline> ́e</span> R&D Center Bjuv AB, Bjuv, SWE)
,
SJOEHOLM I
(Lund Univ., Lund, SWE)
,
AKESSON B
(Lund Univ., Lund, SWE)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
64
号:
2
ページ:
231-235
発行年:
1999年02月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)