文献
J-GLOBAL ID:200902110305878245
整理番号:01A0567940
ラット肝臓の生体異物代謝酵素に対するローズマリーの水抽出物とその精製物ロスマリン酸の作用
Effects of a water-soluble extract of rosemary and its purified component rosmarinic acid on xenobiotic-metabolizing enzymes in rat liver.
著者 (5件):
DEBERSAC P
(Ecole Nationale Superieure de Biologie Appliquee a la Nutrition et a l’Alimentation, Dijon, FRA)
,
VERNEVAUT M-F
(Ecole Nationale Superieure de Biologie Appliquee a la Nutrition et a l’Alimentation, Dijon, FRA)
,
AMIOT M-J
(Inst. National de la Rech. Agronomique, Avignon, FRA)
,
SUSCHETET M
(Ecole Nationale Superieure de Biologie Appliquee a la Nutrition et a l’Alimentation, Dijon, FRA)
,
SIESS M-H
(Ecole Nationale Superieure de Biologie Appliquee a la Nutrition et a l’Alimentation, Dijon, FRA)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
39
号:
2
ページ:
109-117
発行年:
2001年02月
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)