文献
J-GLOBAL ID:200902110475115661
整理番号:93A0374148
野菜蛋白質による食品乳濁液の安定化の機構の研究
Investigation of the mechanisms of stabilization of food emulsions by vegetable proteins.
著者 (6件):
VELEV O D
(Univ. Sofia, Sofia, BGR)
,
NIKOLOV A D
(Univ. Sofia, Sofia, BGR)
,
DENKOV N D
(Univ. Sofia, Sofia, BGR)
,
DOXASTAKIS G
(Aristotle Univ., Thessaaloniki, GRC)
,
KIOSSEOGLU V
(Aristotle Univ., Thessaaloniki, GRC)
,
STALIDIS G
(Aristotle Univ., Thessaaloniki, GRC)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
7
号:
1
ページ:
55-71
発行年:
1993年03月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)