文献
J-GLOBAL ID:200902111035067688
整理番号:97A0540854
レモン果実(Citrus limon Burm.f.)由来の抗酸化成分エリオシトリン(エリオジクチオール-7-ルチノシド)
Isolation of Eriocitrin(Eriodictyol 7-rutinoside) from Lemon Fruit(Citrus limon BURM. f.) and Its Antioxidative Activity.
著者 (3件):
MIYAKE Y
(Pokka Corp. Ltd., Aichi, JPN)
,
YAMAMOTO K
(Pokka Corp. Ltd., Aichi, JPN)
,
OSAWA T
(Nagoya Univ., Nagoya, JPN)
資料名:
Food Science and Technology, International, Tokyo
(Food Science and Technology, International, Tokyo)
巻:
3
号:
1
ページ:
84-89
発行年:
1997年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1341-7592
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)