文献
J-GLOBAL ID:200902111920759228
整理番号:97A0199555
乳牛κ-カゼインのC末端フラグメントのミセル安定能と生物学的性質に及ぼすグリコシル化の影響
Influence of Glycosylation on Micelle-Stabilizing Ability and Biological Properties of C-terminal Fragments of Cow’s κ-Casein.
著者 (2件):
DZIUBA J
(Olsztyn Univ. Agriculture and Technol., Olsztyn-Kortowo, POL)
,
MINKIEWICZ P
(Olsztyn Univ. Agriculture and Technol., Olsztyn-Kortowo, POL)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
6
号:
11/12
ページ:
1017-1044
発行年:
1996年11月
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)