文献
J-GLOBAL ID:200902112404015936
整理番号:93A0807709
茶浸出液,ぶどう酒およびフルーツジュース中の抗腫よう性の可能性のあるフラボノイド含量
Content of Potentially Anticarcinogenic Flavonoids of Tea Infusions, Wines, and Fruit Juices.
著者 (3件):
HERTOG M G L
(DLO-State Inst. Quality Control of Agricultural Products (RIKILT-DLO), Wageningen, NLD)
,
HOLLMAN P C H
(DLO-State Inst. Quality Control of Agricultural Products (RIKILT-DLO), Wageningen, NLD)
,
VAN DE PUTTE B
(DLO-State Inst. Quality Control of Agricultural Products (RIKILT-DLO), Wageningen, NLD)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
41
号:
8
ページ:
1242-1246
発行年:
1993年08月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)