文献
J-GLOBAL ID:200902112415191345
整理番号:02A0105803
高強度パルス電場による液体食品の保存 プロセス設計の基礎的構成概念
Preservation of liquid foods by high intensity pulsed electric fields. Basic concepts for process design.
著者 (4件):
HEINZ V
(TU Berlin, Berlin, DEU)
,
ALVAREZ I
(Univ. Zaragoza, Zaragoza, ESP)
,
ANGERSBACH A
(TU Berlin, Berlin, DEU)
,
KNORR D
(TU Berlin, Berlin, DEU)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
12
号:
3/4
ページ:
103-111
発行年:
2001年03月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)