文献
J-GLOBAL ID:200902112596870532
整理番号:01A0780421
パンの特性に及ぼすマイタケ(Grifola frondosa)マッシュルーム粉末の影響
Effect of Maitake (Grifola frondosa) Mushroom Powder on Bread Properties.
著者 (4件):
SEGUCHI M
(Kobe Women’s Univ., Kobe City, JPN)
,
MORIMOTO N
(Kobe Women’s Junior Coll., Kobe City, JPN)
,
ABE M
(Gakushuin Women’s Coll., Tokyo, JPN)
,
YOSHINO Y
(Kyoto Women’s Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
66
号:
2
ページ:
261-264
発行年:
2001年03月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)