文献
J-GLOBAL ID:200902113035916726
整理番号:02A0516476
Aspergillus oryzae由来のセルロース分解酵素の特徴と清酒もろみ発酵での原料利用とアルコール収率に対する効果
Properties of Cellulose-Degrading Enzymes from Aspergillus oryzae and Their Contribution to Material Utilization and Alcohol Yield in Sake Mash Fermentation.
著者 (9件):
YAMANE Y
(National Res. Inst. Brewing, Higashi-Hiroshima, JPN)
,
FUJITA J
(National Res. Inst. Brewing, Higashi-Hiroshima, JPN)
,
IZUWA S
(Suishin Yamane Honten Co. Ltd., Mihara, JPN)
,
FUKUCHI K
(Okinawa Ind. Technol., Gushikawa, JPN)
,
SHIMIZU R
(National Res. Inst. Brewing, Higashi-Hiroshima, JPN)
,
HIYOSHI A
(National Res. Inst. Brewing, Higashi-Hiroshima, JPN)
,
FUKUDA H
(National Res. Inst. Brewing, Higashi-Hiroshima, JPN)
,
MIKAMI S
(National Res. Inst. Brewing, Higashi-Hiroshima, JPN)
,
WAKABAYASHI S
(National Res. Inst. Brewing, Higashi-Hiroshima, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
93
号:
5
ページ:
479-484
発行年:
2002年05月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)