文献
J-GLOBAL ID:200902113248196158
整理番号:96A0151757
Qualitative and Quantitative Comparison of Volatile Sulphides and Flavour Precursors in Different Organs of Some Wild and Cultivated Garlics.
著者 (4件):
BOSCHER J
(Univ. Francois Rabelais, Tours, FRA)
,
AUGER J
(Univ. Francois Rabelais, Tours, FRA)
,
MANDON N
(Univ. Francois Rabelais, Tours, FRA)
,
FERARY S
(Univ. Francois Rabelais, Tours, FRA)
資料名:
Biochemical Systematics and Ecology
(Biochemical Systematics and Ecology)
巻:
23
号:
7/8
ページ:
787-791
発行年:
1995年11月
JST資料番号:
E0821A
ISSN:
0305-1978
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)