文献
J-GLOBAL ID:200902113521614111
整理番号:00A0833026
ウコン(Curcuma longa)の超臨界二酸化炭素抽出
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Turmeric(Curcuma longa).
著者 (4件):
GOPALAN B
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
GOTO M
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
KODAMA A
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
HIROSE T
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
48
号:
6
ページ:
2189-2192
発行年:
2000年06月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)