文献
J-GLOBAL ID:200902113631205861
整理番号:00A0360429
数種野菜のフラボノイド含量とそれらの酸化防止活性
Flavonoid content of several vegetables and their antioxidant activity.
著者 (3件):
CHU Y-H
(Food Ind. Res. Dev. Inst.,Hsinchu, TWN)
,
CHANG C-L
(Food Ind. Res. Dev. Inst.,Hsinchu, TWN)
,
HSU H-F
(Food Ind. Res. Dev. Inst.,Hsinchu, TWN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
80
号:
5
ページ:
561-566
発行年:
2000年04月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)