文献
J-GLOBAL ID:200902114087953235
整理番号:96A0054384
オオムギの澱粉組成を変える遺伝子の穀粒と麦芽製造特性に及ぼす影響
Effects on Grain and Malting Quality of Genes Altering Barley Starch Composition.
著者 (3件):
SWANSTON J S
(Scottish Crop Res. Inst., Dundee, GBR)
,
ELLIS R P
(Scottish Crop Res. Inst., Dundee, GBR)
,
STARK J R
(Heriot-Watt Univ., Edinburgh, GBR)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
22
号:
3
ページ:
265-273
発行年:
1995年11月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)