文献
J-GLOBAL ID:200902114105609806
整理番号:94A0635887
パルミラヤシの果実パルプの苦味の素と苦味の除去
Studies on the Bitter Principle and Debittering of Palmyrah Fruit Pulp.
著者 (4件):
JANSZ E R
(Ceylon Inst. Scientific and Industrial Research(CISIR), Colombo, LKA)
,
NIKAWELA J K
(Ceylon Inst. Scientific and Industrial Research(CISIR), Colombo, LKA)
,
GOONERATNE J
(Ceylon Inst. Scientific and Industrial Research(CISIR), Colombo, LKA)
,
THEIVENDIRARAJAH K
(Palmyrah Development Board, Colombo, LKA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
65
号:
2
ページ:
185-189
発行年:
1994年06月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)