文献
J-GLOBAL ID:200902114169697830
整理番号:99A0501288
穀類の結実期における温度に関係した2品種の米間のアミロペクチン構造の差異
Differences in Amylopectin Structure Between Two Rice Varieties in Relation to the Effects of Temperature During Grain-Filling.
著者 (4件):
UMEMOTO T
(Tohoku National Agricultural Experiment Station, Akita, JPN)
,
NAKAMURA Y
(National Inst. Agrobiological Resources, Ibaraki, JPN)
,
SATOH H
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
TERASHIMA K
(Tohoku National Agricultural Experiment Station, Akita, JPN)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
51
号:
2/3
ページ:
58-62
発行年:
1999年02月
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)