文献
J-GLOBAL ID:200902114650034209
整理番号:99A0327162
チューイングガムの主要な3成分の脳波活性に対する効果
Effects of three principal constituents in chewing gum on electroencephalographic activity.
著者 (5件):
MASUMOTO Y
(Kagoshima Univ. Dental School, JPN)
,
MORINUSHI T
(Kagoshima Univ. Dental School, JPN)
,
KAWASAKI H
(Kagoshima Univ. Dental School, JPN)
,
OGURA T
(Kagoshima Univ. Dental School, JPN)
,
TAKIGAWA M
(Kagoshima Univ. Medical School, Kagoshima, JPN)
資料名:
Psychiatry and Clinical Neurosciences
(Psychiatry and Clinical Neurosciences)
巻:
53
号:
1
ページ:
17-23
発行年:
1999年02月
JST資料番号:
W1032A
ISSN:
1323-1316
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)