文献
J-GLOBAL ID:200902114701157858
整理番号:94A0085100
塩処理したグルクマ(Rastrelliger kangurta)とニホンイトヨリ(Nemipterus japonicus)の品質に及ぼす貯蔵温度の影響
Influence of Storage Temperature on the Quality of Salted Mackerel(Rastrelliger kangurta) and Pink Perch(Nemipterus japonicus).
著者 (4件):
SRIKAR L N
(Univ. Agricultural Sciences, Mangalore, IND)
,
KHUNTIA B K
(Univ. Agricultural Sciences, Mangalore, IND)
,
REDDY G V S
(Univ. Agricultural Sciences, Mangalore, IND)
,
SRINIVASA B R
(Univ. Agricultural Sciences, Mangalore, IND)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
63
号:
3
ページ:
319-322
発行年:
1993年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)