文献
J-GLOBAL ID:200902114880010627
整理番号:01A0535508
ワインのフェノール抽出物の中赤外スペクトロスコピーに基づいた赤ワイン品種の迅速識別法
Rapid Method for the Discrimination of Red Wine Cultivars Based on Mid-Infrared Spectroscopy of Phenolic Wine Extracts.
著者 (4件):
EDELMANN A
(Inst. Analytical Chemistry, Vienna, AUT)
,
DIEWOK J
(Inst. Analytical Chemistry, Vienna, AUT)
,
SCHUSTER K C
(Inst. Analytical Chemistry, Vienna, AUT)
,
LENDL B
(Inst. Analytical Chemistry, Vienna, AUT)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
3
ページ:
1139-1145
発行年:
2001年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)