文献
J-GLOBAL ID:200902115341885012
整理番号:00A0037892
ホエーからのソホロリピドの生産
Production of sophorolipids from whey. II. Product composition, surface active properties, cytotoxicity and stability against hydrolases by enzymatic treatment.
著者 (7件):
OTTO R T
(Deutsches Krebsforschungszentrum, Heidelberg, DEU)
,
DANIEL H-J
(Univ. Stuttgart, Stuttgart, DEU)
,
PEKIN G
(Ege Univ., Izmir, TUR)
,
MUELLER-DECKER K
(Deutsches Krebsforschungszentrum, Heidelberg, DEU)
,
FUERSTENBERGER G
(Deutsches Krebsforschungszentrum, Heidelberg, DEU)
,
REUSS M
(Univ. Stuttgart, Stuttgart, DEU)
,
SYLDATK C
(Univ. Stuttgart, Stuttgart, DEU)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
52
号:
4
ページ:
495-501
発行年:
1999年10月
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)