文献
J-GLOBAL ID:200902116119670721
整理番号:98A0156791
Wurster法を用いて調製した大豆レシチンマイクロカプセルの溶解および膨潤に及ぼす添加剤の影響
Effect of Additives on Dissolution and Swelling of Soybean Lecithin Microcapsules Prepared Using the Wurster Process.
著者 (8件):
JONO K
(Kobe Gakuin Univ., Kobe, JPN)
,
ICHIKAWA H
(Kobe Gakuin Univ., Kobe, JPN)
,
FUKUMORI Y
(Kobe Gakuin Univ., Kobe, JPN)
,
KANAMORI R
(Itami Municipal Hospital, Hyogo, JPN)
,
TSUTSUMI Y
(Itami Municipal Hospital, Hyogo, JPN)
,
MURATA K
(Osaka City Univ., Osaka, JPN)
,
MORIMOTO A
(Osaka City Univ., Osaka, JPN)
,
NAKAMURA K
(Osaka City Univ., Osaka, JPN)
資料名:
Chemical and Pharmaceutical Bulletin
(Chemical and Pharmaceutical Bulletin)
巻:
45
号:
12
ページ:
2061-2075
発行年:
1997年12月
JST資料番号:
G0504A
ISSN:
0009-2363
CODEN:
CPBTAL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)