文献
J-GLOBAL ID:200902116288638390
整理番号:98A0445078
ローゼルティーの抽出,分析及び研究
Extraction, Analysis, and Study on the Volatiles in Roselle Tea.
著者 (4件):
CHEN S-H
(National Pingting Polytechnic Inst., Pingting, TWN)
,
HUANG T-C
(National Pingting Polytechnic Inst., Pingting, TWN)
,
HO C-T
(Rutgers Univ., New Jersey)
,
TSAI P-J
(National Pingting Polytechnic Inst., Pingting, TWN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
3
ページ:
1101-1105
発行年:
1998年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)