文献
J-GLOBAL ID:200902116587324164
整理番号:00A0875941
日本の小売食品におけるListeria monocytogenesの出現率及び汚染レベル
Prevalence and contamination levels of Listeria monocytogenes in retail foods in Japan.
著者 (9件):
INOUE S
(National Inst. Infectious Diseases, Tokyo, JPN)
,
NAKAMA A
(Tokyo Metropolitan Res. Lab. Public Health, Tokyo, JPN)
,
ARAI Y
(Tokyo Metropolitan Res. Lab. Public Health, Tokyo, JPN)
,
MARUYAMA T
(Azabu Univ., Kanagawa, JPN)
,
SAITO A
(Saitama Inst. Health, Urawashi, JPN)
,
YOSHIDA T
(Nagano Res. Inst. Health and Pollution, Nagano, JPN)
,
TERAO M
(Niigata Inst. Health and Environment, Niigata, JPN)
,
YAMAMOTO S
(National Inst. Public Health, Tokyo, JPN)
,
KUMAGAI S
(National Inst. Infectious Diseases, Tokyo, JPN)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
59
号:
1/2
ページ:
73-77
発行年:
2000年07月25日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)